PECE FORNO ALLEGRO

Součástí pece je samotné tělo z vysoce kvalitní nerezové oceli, lávový kámen, dvířka, teploměr ukazující teplotu v peci, nerezový komín a dřevěná lopata ideální pro sázení pizzy a pečiva. Pec díky kvalitnímu zpracování odolává nejrůznějším ovětrnostním podmínkám, takže ji nemusíte schovávat. Je však díky své velikosti poměrně skladná a snadno přenosná. Stačí ji umístit na jakýkoliv nehořlavý povrch (kovový podstavec, cihly, kamenný obklad...) a můžete začít chystat oblíbené pokrmy.

Pečení v peci Forno Allegro je skutečný zážitek. Pokrmy nádherně křupou, voní a skvěle chutnají. Tak dobrou chuť vám všem!!! 

Kvalitní italské pece Forno Allegro jsou vyrobeny z nerezové oceli. Uvnitř pece je lávový kámen ze sicilské sopky Etny. Pec je určená k pečení nejrůznějších pokrmů přímo na kameni nebo v nádobách určených pro použití při vysokých teplotách. V peci můžete vařit, péct, dusit, ohřívat. Pec je vhodná pro přípravu masa, zeleniny, pizzy a všech druhů pečiva, slaných i sladkých. Teploty 300°C v peci dosáhnete během 5 minut, takže z přípravou pokrmů můžete velice rychle začít.

Pece Forno Allegro se vyznačují dlouholetou tradicí výroby a detailním a velmi kvalitním zpracováním v každém detailu. Rychlé nahřátí pece a vysoké teploty jsou ideální k přípravě pizzy, která je díky tenkému těstu hotová během 2 minut. Na rozpáleném lávovém kameni můžete chystat i steaky, které se rovnoměrně propečou díky klenbě, která uchovává a odráží teplo sálané z nahřátého kamene. V takto rozehřáté peci můžete vedle masa nebo pizzy grilovat např. zeleninu. Pokud ji chcete použít pro pečení chleba, je ideální pec využít při jejím chladnutí a chléb do ní vsadit při teplotě kolem 200°C a dále již nepřikládat. Pec postupně a velice pomalu vychládá několik hodin, během kterých se čerstvě nakynuté těsto změní v křupavý krásně propečený a voňavý pecen chleba. 

KOUPÍTE NA:

Vybrat a koupit?